Scroll Top
Grote Waard 22, 2675 BX Honselersdijk, Zuid-Holland, Netherlands

Isolatie

Borderless insulation is letterlijk wat Altisol doet. Warmte, kou en geluid stoppen toch ook niet aan de grens? Daarom gaan we de hele wereld over, met grenzeloos veel oplossingen .

wat kunt u verwachten?

 Isolatie in de tuinbouw, industrie en utiliteit zijn aparte takken van sport. Het intensieve gebruik, de ligging onder glas en de bijbehorende veiligheidseisen zijn bepalend voor onze werkwijzen. Altisol kan alle soorten isolatiematerialen plaatsen van wolschalen tot anticondens isolatie en nog veel meer…

Tuinbouw Isolatie
Altisol is gespecialiseerd in isoleren van warmwater buffertanks, leiding-systemen en technische installaties in de tuinbouw.
Warmte-isolatie
Wordt toegepast overal waar de warmteverlies voorkomen en energie-efficiency verbeterd moet worden. Tuinbouw, industrie, utility.
Koude-isolatie
Om warmte toename en condensatie in gekoelde systemen tegen te gaan worden er uitstekende materialen gebruikt met een zeer lage warmtegeleidings coëfficiënt en een hoge dampremming.
Geluidsisolatie
Waar het nodig is om de doeltreffende akoestische isolatie toe te passen die al uw ongewenste geluidshinder tot het minimum weet te beperken.
Brandwerende Isolatie
Altisol zorgt dat alle doorvoeringen aan de allerhoogste eisen van brandwerendheid voldoen. Veilig en doeltreffend!
Isolatie matrassen
Isolatiematrassen bieden aan de gebruikers een deskundige isolatie van appendages, uitlaatsystemen, wisselaars en schoorstenen.
Industriele Isolatie
Goede leiding-isolatie is essentieel voor een veilige, stabiele en energie efficiënt transport van vloeistoffen en gassen.
Kanaalisolatie
Altisol zorgt voor deskundige isolatie van LBK kanalen.

TUINBOUW

Bij tuinbouwbedrijven gaat het vaak om het isoleren van ketelhuizen en transport- en pijpleidingen. Hier gebruiken we met name lamellendekens, afgewerkt met aluminium plaatkokers.

Ook isoleren we voor deze ondernemers vaak opslagtanks, die we af kunnen werken in sprekende kleuren.

INDUSTRIE

Industriële isloatie is een aparte tak van sport. Het intensieve gebruik en strenge veiligheidseisen zijn bepalend voor onze werkwijze en materiaalkeuze. Altisol kan alle soorten isolatiemateriaal plaatsen, van Rockwoolschalen tot gaasdekens. Dat levert o.a. energiebesparing en verlaging van CO2 uitstoot.

utiliteit / wONINGBOUW

Onze opdrachtgevers in de woningbouw zijn installatiebedrijven of aannemers. Hier isoleren we ketelhuizen en leidingen en werken we ze meestal af met Isogenopak en PIR-schalen.

Deze eenvoudig en snel verwerkbare (isolatie-) systemen zorgen voor kostenbesparing en milieuvriendelijke oplossingen.

ons werk

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in alle windstreken. Van de Verenigde Staten tot Frankrijk, van Canada tot Nieuw-Zeeland. Benieuwd wat wij zoal doen? Bekijk de voorbeelden van warmte-isolatie, koude-isolatie, geluidsisolatie, isolatie van opslagtanks en specials.