Scroll Top
Grote Waard 22, 2675 BX Honselersdijk, Zuid-Holland, Netherlands

Over Altisol

Isoleren zit ons in het bloed. Al meer dan een halve eeuw staat Altisol garant voor vakmanschap en innovatie. De huidige directeur, John de Vreugd, nam het bedrijf over van zijn vader en ontwikkelde het tot een internationale koploper. Binnen Europa, maar ook in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland is Altisol preferred partner in isolatie.

wat kunt u verwachten?

Isolatie in de tuinbouw, industrie en utiliteit is een aparte tak van sport. Het intensieve gebruik en de bijbehorende veiligheidseisen zijn bepalend voor onze werkwijze en materiaalkeuze. Altisol kan alle soorten isolatiemateriaal plaatsen.

Tuinbouw Isolatie
Altisol is gespecialiseerd in isoleren van warmwater buffertanks, leiding-systemen en technische installaties in de tuinbouw.
Warmte-isolatie
Wordt toegepast overal waar de warmteverlies voorkomen en energie-efficiency verbeterd moet worden. Tuinbouw, industrie, utility.
Koude-isolatie
Om warmte toename en condensatie in gekoelde systemen tegen te gaan worden er uitstekende materialen gebruikt met een zeer lage warmtegeleidings coëfficiënt en een hoge dampremming.
Geluidsisolatie
Waar het nodig is om de doeltreffende akoestische isolatie toe te passen die al uw ongewenste geluidshinder tot het minimum weet te beperken.
Brandwerende Isolatie
Altisol zorgt dat alle doorvoeringen aan de allerhoogste eisen van brandwerendheid voldoen. Veilig en doeltreffend!
Isolatie matrassen
Isolatiematrassen bieden aan de gebruikers een deskundige isolatie van appendages, uitlaatsystemen, wisselaars en schoorstenen.
Industriele Isolatie
Goede leiding-isolatie is essentieel voor een veilige, stabiele en energie efficiënt transport van vloeistoffen en gassen.
Kanaalisolatie
Altisol zorgt voor deskundige isolatie van LBK kanalen.

Altisol op TV

Altisol in beeld

“Borderless insulation is letterlijk wat Altisol doet. Warmte, kou en geluid stoppen toch ook niet aan de grens? Daarom gaan we de hele wereld over, met grenzeloos veel oplossingen .”

Altisol in de pers

Technische Isolatie,
90 jaar duurzame partner
ISOLATIETALENT
Zella de vreugd
De vele wegen naar het
duurzaam bouwen
Altisol bv:
Grenzeloos isoleren
De vele wegen naar het
duurzaam bouwen
Altisol bv:
Grenzeloos isoleren
De vele wegen naar het
duurzaam bouwen
Altisol bv:
Grenzeloos isoleren
New insulation design prevents humidity…
Altijd ruimte voor jongeren in ons bedrijf
Altisol 60 jaar
en 50 jaar lid VIB
Westlandse glastuinbouwinstallateurs stappen …

Altisol handleidingen

TUINBOUW

Bij tuinbouwbedrijven gaat het vaak om het isoleren van ketelhuizen en transport- en pijpleidingen. Hier gebruiken we met name lamellendekens, afgewerkt met aluminium plaatkokers.

Ook isoleren we voor deze ondernemers vaak opslagtanks, die we af kunnen werken in sprekende kleuren.

INDUSTRIE

Industriële isloatie is een aparte tak van sport. Het intensieve gebruik en strenge veiligheidseisen zijn bepalend voor onze werkwijze en materiaalkeuze. Altisol kan alle soorten isolatiemateriaal plaatsen, van Rockwoolschalen tot gaasdekens. Dat levert o.a. energiebesparing en verlaging van CO2 uitstoot.

utiliteit / wONINGBOUW

Onze opdrachtgevers in de woningbouw zijn installatiebedrijven of aannemers. Hier isoleren we ketelhuizen en leidingen en werken we ze meestal af met Isogenopak en PIR-schalen.

Deze eenvoudig en snel verwerkbare (isolatie-) systemen zorgen voor kostenbesparing en milieuvriendelijke oplossingen.

ons werk

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in alle windstreken. Van de Verenigde Staten tot Frankrijk, van Canada tot Nieuw-Zeeland. Benieuwd wat wij zoal doen? Bekijk de voorbeelden van warmte-isolatie, koude-isolatie, geluidsisolatie, isolatie van opslagtanks en specials.
Debby Izaks

Geweldig bedrijf! Goede ervaring mee gehad en fijn om zaken mee te doen.

Pieter de Vijlder

Goed bedrijf, levert mooi werk.

Ruben Kind

Door het zijn van een erkend leerbedrijf heb ik tijdens mijn stage veel nieuwe dingen geleerd. Kwaliteit wordt gewaardeerd, en dit is terug te zien bij de vele tevreden klanten.

Bent u ook tevreden of heeft u een aandachtspunt over Altisol?
Laat het ons weten en klik op de button om uw recentie te schrijven.

meer weten?

Hebt u een bijzondere opdracht, die naast topkwaliteit in isolatie ook vraagt om breder vakmanschap? Leg uw vraag bij ons neer, wij nemen de uitdaging graag aan.

JOHN DE VREUGD

Directeur
[+31] 0174 63 95 95 of
[+31] 06 531 25 105

Heeft u een uitdaging voor ons?

Isolatie in de industrie is een aparte tak van sport. Het intensieve gebruik en de bijbehorende veiligheidseisen zijn bepalend voor onze werkwijze en materiaalkeuze. Altisol kan alle soorten isolatiemateriaal plaatsen, van Rockwoolschalen tot gaasdekens.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.