Scroll Top
Grote Waard 22, 2675 BX Honselersdijk, Zuid-Holland, Netherlands

Warmte Isolatie

ENERGIEBESPARING EN PERSOONLIJKE VEILIGHEID
Warmte-isolatie of thermische isolatie is een eigenschap van materialen en constructies om de overdracht van thermische energie (warmte) tussen twee zijden van het materiaal of de constructie tot een minimum te reduceren.

De belangrijkste reden om goed te isoleren is energiebesparing en persoonlijke bescherming. Minerale wol producten van Rockwool en Isover zijn uitermate geschikt om technische installaties met hoge temperaturen thermisch te isoleren, waardoor energie wordt bespaard en er sprake is van CO² reductie. HCAV installaties in gebouwen kunnen naast minerale wol, ook worden geïsoleerd met Armaflex flexibel elastomeer, flexibel polyethyleen, PIR-Plus of Insul-Phen. Door de extreem lage Lambda-waarde genereert Pir-Plus of het hoogwaardige Insul-Phen een hoge energiebesparing. Wordt toegepast in industriële koeltechniek, chemische-, petrochemische- en procesindustrie. Verder bij scheepvaart, off-shore, gaswinning en OEM.

Wordt toegepast in industriële koeltechniek, de checmische-, petrochemische- en processindustrie.Verder bij scheepvaart, off-shore, gaswinning en OEM.

Hebt u een bijzondere opdracht, die vraagt om breder vakmanschap & topkwaliteit?